Arijs Begrafenissen: een begrafenisonderneming waar u op kunt rekenen

Arijs Begrafenissen is een familiezaak die al meer dan 80 jaar ten dienste staat van nabestaanden uit Aalst en de omliggende gemeenten. Door onze jarenlange expertise kunnen wij een eerbare en stijlvolle uitvaart garanderen, en dit voor een eerlijke prijs.

 

In ons rouwcentrum kan u terecht voor het regelen van begrafenissen, crematies en rouwdiensten. In ons funerarium staan wij als begrafenisondernemer klaar om u op een deskundige, efficiënte en discrete manier te begeleiden in deze moeilijke periode. Een afscheid komt altijd onverwacht en er moet op korte tijd ineens veel beslist worden. Arijs Begrafenissen zorgt ervoor dat u in alle rust uw verdriet kan verwerken, zonder bijkomstige formaliteiten.

 

Omdat wij al meer dan 80 jaar doen waar we goed in zijn, waarborgen wij vakbekwaamheid en kwaliteit. Wij zorgen voor een respectvolle behandeling, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich begrepen voelt in uw wensen. Vertrouwen volgt vanzelf.

 

Heeft u vragen over het organiseren van een begrafenis, crematie of rouwdienst? Woont u in Aalst of een omliggende gemeente zoals Gijzegem, Hofstade, Moorsel, Nieuwerkerke of Erpe-Mere? Aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, zeven dagen op zeven.